Over ons

Hannie Ruinen heeft bijna 20 jaar ervaring met NeurOptimal® Dynamical Neurofeedback. Als gecertificeerd instructeur, trainer, vertegenwoordiger én Zengar Technical Support specialist bent u verzekerd van Optimale begeleiding en ondersteuning bij de aankoop van uw eigen NeurOptimal® systeem. Neuro-Insight is gevestigd en aktief in Nederland, Vlaanderen alsook in het Duitstalige gebied binnen Europa.

NeurOptimal®, Mentaal sterk

Onze systemen en trainingen helpen mensen hun focus en helderheid te hervinden. NeurOptimal® neurofeedback helpt hen bij het hervinden van mentale fitheid en een prettiger slaappatroon waardoor er meer veerkracht, rust, focus en helderheid kan gaan ontstaan. Omdat NeurOptimal® geen diagnose nodig heeft, niet geneest maar training biedt, is het geschikt voor iedereen. Onze cliënten ervaren na een aantal trainingen dat hun mentale veerkracht verbeterd is en dat ze daardoor meer stressbestendig zijn. Hierdoor kunnen zij meer flexibel omgaan met stressvolle situaties.

Neuro-Insight en Triums.ch

Neuro-Insight heeft een nauwe samenwerking met Triums in Lenzburg CH, waar we een aantal keer per jaar evenementen rondom het thema NeurOptimal en Mentale Training georganiseerd. Ook vinden de Duitstalige cerificeringscurssussen plaats. Desgewenst kunnen de Nederlandstalige cursussen ook op onze Zwitserse locatie worden georganiseerd. Een mooie combinatie van leren en een mini-vakantie.

NeurOptimal® toevoegen aan bestaande onderneming

Ondernemen is een vak, en, het moet in je zitten. Het goede nieuws is dat je het ook kunt leren! NeurOptimal® laat zich prima toevoegen aan bestaande onderneming. Met ruim 16 jaar ondernemerservaring én NeurOptimal ®, hebben we ervaringen die we graag met je delen. Samen op weg naar een succesvolle onderneming. De mogelijkheden zijn breed omdat iedereen kan trainen met NeurOptimal® Dynammical Neurofeedback. Denk je groot en wil je veel voordeel, kies dan voor de Business-Bundle.

Waarom NeurOptimal® ?

Omdat je door NeurOptimal® trainingen het beste uit jezelf zult gaan kunnen halen. Wat dat beste ook mag zijn. Onze trainingen worden gedaan door Peak Performing atleten, artiesten en zakenmensen omdat zij optimaal willen kunnen presteren en optimaal willen kunnen genieten van hun leven. Ook worden onze trainingen gedaan door diegenen die nog niet op hun allerbeste kunnen functioneren. We zien in onze praktijken mensen met uiteenlopende issues en beperkingen. Deze mensen zijn op zoek naar verbeterde kwaliteit van leven, zónder dat zij daarvoor medicijnen moeten gebruiken. NeurOptimal® kan voor iedereen iets betekenen.

Frequently asked questions